Kde by mi udelali Go motoru? [praha]

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 02.12.2005 do 03.12.2005, založil/a bitmap - zrušená registrace
řadit dle data
23:35:27
03.12.2005
Labros
Tak jestli je to motor ve stavu zralým na GO, tak si nech udělat GO, jestli ti jde jen o to vyměnit písty tak udělej co říká Jarda - nech snížit hlavu, výsledek stejnej - a ještě můžeš vyměnit vačku a při tom vyměnit i rozvody. A ještě jedno, na ulici rozebírat motor není žádnej med. 4
18:20:20
02.12.2005
Pavel P@nkáč
-> bitmap: tak to Go je skoro zbytečná jestli se jezdila jedna nádrž ročně3
17:32:54
02.12.2005
bitmap - zrušená registrace
To neni vubec spatny napad :) Ja chtel aby to lip jelo a nebylo to poznatelny zvenku a tohle vypada celkem dobre. Motor ma najeto 30-35Kkm (nevim presne, nefunguje pocitadlo kilometru uz dlouho) asi , '91-'95 se s nim normalne jezdilo, '95-'05 jen tak postavalo a jezdilo se s nim obcas na nakupy (jedna nadrz na rok), az dodnes, kdy jsem se ho zmocnil ja. Takze motor by mohl bejt celkem OK, ale ten zbytek uz je dost za zenitem.
->kekypetra: zvladl bys to, co navrhuje Jarda? Na kolik by me to mohlo prijit?
17:23:57
02.12.2005
Jarda - zrušená registrace
-> bitmap: to je skoda, dej palici o 1mm dolu a mas komp. skoro jak 136ka, tesneni mas okolo 150 a snizeni cca 200kc (nezapomen zabrousit ventily -to je fakt znat a zkontrolovat presahy, aby ti tesneni nevylitlo......), pak tam dej vacku z 50 kW a ses na tom o trosicku jeste lip jak 742.136, pak si muzes vyhrat se slicovanim saciho a vyfukovyho na hlavu poripade poupravit karbec a samo vymen rozvody a mas good motor, samo to plati, jen pokud je motor v dobrym stavu (nevim), jak psal saky: lecit mrchu tuningem znamena smrt4
17:14:53
02.12.2005
No, ono je otazka jestli je to vsechno potreba. Ty nejruznejsi potrubi urcite, tesneni taky, bo z toho chcijou nejruznejsi tekutiny vsude mozne. Motor je celkem OK, ale chtel bych 136kove pisty aby to i trochu lepci jelo, dyz uz se to bude rozdelavat. Bylo mi ale receno, ze dyz se menej pisty, tak se maji i vlozky a loziska, tak ted nevim jestli je to nutnost, nebo ne. Nemas nejake icq, ze bychom se nejak domluvili?
16:04:15
02.12.2005
kekypetra
Otázka je kolik do toho chceš investovat, to co jsi napsal je tak jen za matroš tak hodně odhadem 10.000,- něco za práci , jestli chceš tak mi zavolej dáme řeč nebo se stav.
15:21:23
02.12.2005
Zdar, neporadili by ste mi nejakej kvalitni servis (nebo cloveka), kde by mi udelali GO motoru ? Predstavoval bych si vymenu vlozek, lozisek kliky, pistu+krouzku, celkove pretesneni, vymenu vsech hadic a potrubi, pripadne jine serepeticky. Udelaji mi to vubec nekde, nebo se do toho mam skutecne pustit na ulici svyma levyma rukama? Btw, motor je 781.135.
Extreme Tyres